Årsmøtesaker

Skjemaer til ordinært årsmøte ONSDAG 27. MARS 2019:

 

Påmeldingsskjema ordinært Årsmøte BÅTPLASSEIERE (utfyllbar PDF-dokument)

Fullmakt til ordinært Årsmøte BÅTPLASSEIERE (utfyllbar PDF-dokument)

Påmeldingsskjema ordinært Årsmøte ANDRE MEDLEMMER (Utfyllbar PDF-dokument)

 

Innkalling, årsmelding fra styret og referat fra årsmøtet finner du HER Du vil alltid finne de siste 5 år med årsmøtepapirer tilgjengelig.

 

Laste ned Acrobat Reader Hvis du ikke har Acrobat Reader (leser pdf-filer) så kan programmet enten lastes ned eller installeres ved å trykke på ikonet. Følg instruksene du får.

 

OBS! Link til Regnskap 2018 og budsjett 2019 blir sendt deg pr e-post. (se innkallings e-post)

 

Ta kontakt med sekretæren, 90 94 24 80 eller sekretar@fabat.no hvis du mener du ikke har mottatt noen E-post fra båtforeningen. (Kan det være fordi du har glemt å gi beskjed om endring av E-post eller vanlig adresseendring?)

 

Kopier linken fra E-posten til din Web-leser eller hvis linken er aktiv så er det bare å trykke på den så kommer du til siden hvor du får opp regnskapet i PDF-format.

 

Vi ønsker ikke å la vårt regnskap "flyte rundt" på Internet, derfor sender vi deg linken til denne siden. Det er bare medlemmer med fast båtplass som får tilgang til regnskapet vårt. Andre medlemmer kan få regnskapet ved henvendelse til sekretæren eller møte opp på Årsmøtet og få det presentert der. Du får regnskapet i PDF-format (Acrobat reader)

 

 

Våre gamle automatiske skjemaer fungerer ikke lenger!
PC:
Alle skjemaer er PDFfiler som PC m/ Windows ikke har problem med å både lese og godtar at du fyller ut på skjermen ved hjelp av mus og eller at du benytter TAB tasten til å hoppe fra felt til felt.
Mobil:
Windows mobiler inntil de nye modellene med Windows 10 har kommet, så må man også laste ned en App som gjør at man kan fylle ut PDF filer på skjermen, jeg har forsøkt en gratis App som heter XoDo som må installeres på mobilen og da må denne Appen velges for å åpne PDF'en. Deretter er det helt rett frem. Man trykker med fingeren på det enkelte feltet og fyller inn og velger Save (lagre) og går videre etc. Deretter må det lagres og velg der f.eks. dokumenter (som mappe) for derfra må du da sende den som et vedlegg i en epost.
Windows mobil m/ Windows 10 fungerer som for PC, bare at man benytter fingeren til navigering i skjemaet.
Apple:
Eiere med IPad og IPhone har en større utfordring, hvordan det er med "vanlig Mac" vet jeg ikke, men der benyttes iallefall både mus og tastatur så der skulle navigeringen gå greit. I utgangspunktet "liker ikke" Apple Adobereader programmene ei heller PDF formatet selv om de har tatt det til seg. IPad og IPhone eiere må laste ned en App som takler utfylling av PDF filer på skjermen før dette er mulig. Dette kan lastes ned fra ITunes både som gratis App og betal App.

I menyen til programmet Adobe Reader, rett i overkant av dokumentet sees et skriver ikon og e-post ikon. Velg et av disse ved ønsket utskrift eller sending som vedlegg i en e-post. E-postadresse som skal benyttes er fabat@fabat.no

 

Hilsen styret i Fagerstrand Båtforening