Melding om å bytte båtplass
Du som vil bytte plass i anlegget eller planlegger kjøp av større båt i løpet av ett års tid eller så bør allerede nå sende inn dine ønsker i forhold til den nye plassen. Styret fordeler de plassene som er til salgs fortløpende etter ansiennitet og da har du med fast plass i anlegget førsteprioritet. Liste over byttesøkere finner du under Infotorget og deretter Lister i menyen.

 

Du som bare vil bytte til annen båtplass i anlegget og ha samme bredde som du har krysser av for den bredden du har. Hvis ingen av valgene stemmer med din bredde så skriv bredden din i notatfelt.

Husk at lysåpning på plassen (effektiv bredde) er ca 45 cm smalere enn den oppgitte bredden. F.eks. en plass på 3 meter bredde har en lysåpning på ca 2,55 meter.

 

Det må betales et behandlingsgebyr ved salg/bytte. (Priser finner du under Priser)

 

Noen plasser har begrensning vedr. størrelsen på båten som kan ligge der: Som en hovedregel er maksimal lengde 10 meter og vekten 7 tonn.

 

OBS! Hvis du krysser av for en bestemt plassering i havnen vil du kun få tilbud når det blir ledig plass på den valgte plassering. Når det gjelder å fylle ut for type båt er dette særdeles viktig da vi ikke kan ha 2 seilbåter ved siden av hverandre, da dette kan medføre mastehavari.

 

Trykk